Ohita
Uusi  Polar M200 -GPS-juoksukello nyt kaupoissa

Tiedote -

Uusi Polar M200 -GPS-juoksukello nyt kaupoissa

Polarin uusin Polar M200 -juoksukellon on nyt saatavilla. Kellossa on rannesykkeen mittaus sekä helppokäyttöiset harjoittelu- ja aktiivisuusominaisuudet.

Polar M200 on vedenkestävä juoksukello, jonka GPS:n avulla käyttäjä voi mitata nopeutta ja matkaa. Se mittaa myös päivittäistä aktiivisuutta sekä unen kestoa ja rauhallisuutta.Kellossa on vaihdettavat rannekkeet kahdessa koossa ja useassa värissä.

Kellon pyöreä muoto mukailee analogisen kellon muotoa ja siksi myös päivittäinen aktiivisuusgraafi kiertää kellon mukaisesti näytöllä. "Seuraamme jatkuvasti trendejä väreissä, materiaaleissa ja muodoissa löytääksemme uusia mielenkiintoisia vaihtoehtoja käyttäjillemme", sanoo Heli Haapakoski, Polarin Senior Industrial Designer. "Itse asiassa osa Polarin kelloista oli 2000-luvun alussa pyöreitä, joten olemme katsoneet tulevaan ja menneeseen."

Päivittäisen aktiivisuuden lisäksi käyttäjä voi seurata ottamiaan askeleita ja kuluttamiaan kaloreita. Kello hälyttää värisemällä, kun käyttäjä on ollut liian pitkään paikallaan.

Kellon voi yhdistää puhelimeen saadakseen älykkäät ilmoitukset tulevista puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä ja sosiaalisen median ilmoituksista.

Polar M200:n käyttäjät voivat hyödyntää Smart Coaching -ominaisuuksia, kuten harjoituksen vaikutusta ja juoksuindeksiä Polar Flow-palvelussa sekä saada henkilökohtaista ohjausta esimerkiksi juoksuohjelman avulla. Juoksuohjelmassa asetetaan tavoite (5km, 10km, puolimaraton tai maraton) ja ohjelma luo henkilökohtaisen harjoitteluohjelman perustuen käyttäjän tämänhetkiseen kuntotasoon. M200:n käyttäjät voivat ladata ohjelmat rannelaitteeseensa seuratakseen tavoitteitaan ja saadakseen ohjausta ennen harjoitusta ja sen aikana.

Kellossa on Polarin oma, Suomessa kehitetty, rannesykkeen mittaus kahdella led-valolla. Täyteen ladattuna M200:n akku kestää kuusi tuntia GPS ja optinen sykkeenmittaus päällä tapahtuvaa harjoittelua. Kellonäkymässä aktiivisuuden mittauksella akku kestää jopa 30 päivää.

"Polarilla on monipuolinen historia sykkeenmittauksessa", kertoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Strategy Officer. "Rakennamme jatkuvasti uutta teknologiaa historiamme päälle, esimerkkinä vaikkapa rannesykkeen mittaus. Juoksijat arvostavat rannesykkeen helppokäyttöisyyttä siirryttäessä aktiivisuuden mittauksesta sykeharjoitteluun. Kun lisäksi otetaan käyttöön Polarin juoksuohjelmat, Polar M200:sta tulee henkilökohtainen valmentaja, joka ohjaa juoksun aikana mukautuen suoritukseen ja tuoden käyttäjän lähemmäksi tavoitettaan."

Polar Flow -palvelussa käyttäjät voivat seurata aktiivisuuttaan, untaan ja harjoitteluaan. Verkkopalvelussa käyttäjät voivat liittyä tapahtumiin ja ryhmiin, joissa voi seurata omia ja muiden harjoitteluita ja kommentoida niitä. Mobiilipalvelussa (iOS ja Android) käyttäjä voi nopeasti nähdä päivittäisen aktiivisuuden tason ja paljonko vielä tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Saatavuus

Tuotesetit ovat M-L -kokoisia mustana ja punaisena. Vaihdettavat rannekkeet ovat saatavana erikseen M-L-kokoisina sinisenä ja valkoisen sekä S-M-kokoisina mustana ja punaisena. Valkoinen ja keltainen S-M-kokoinen ranneke tulevat kauppoihin marras-joulukuussa.

Kellon hinta on 149 euroa ja vaihtorannekkeiden 19.90 euroa.

Lisätietoja:

Ville Uronen
Smart Coaching Manager
ville.uronen(at)polar.com
040 5134670

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
katja.malkki(at)polar.com
040 6483272

Tuotesivu polar.com/fi/M200

Tuotekuvia https://studio.polar.com/collectionPub/57e2740f2b089fc290edfa4e

Lisää M200:n designista Polarin blogissa
https://www.polar.com/blog/behind-the-design-polar-m200/

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi