Ohita
Uusi Polar Balance Bluetooth-älyvaaka tuo kokonaisvaltaisen painonhallintapalvelun kotikäyttöön

Tiedote -

Uusi Polar Balance Bluetooth-älyvaaka tuo kokonaisvaltaisen painonhallintapalvelun kotikäyttöön

Polar tuo markkinoille uuden, helppokäyttöisen Polar Balance -painonhallintapalvelun, joka koostuu Bluetooth-älyvaa'asta ja ilmaisesta Polar Flow -terveys- ja kuntoilusovelluksesta. Yhdistämällä Polar aktiivisuusrannekkeen tai rannelaitteen palveluun, käyttäjä voi seurata kokonaisvaltaisesti aktiivisuuden ja ravinnon vaikutusta terveyteensä.

Polar Balancen avulla käyttäjä voi määritellä tavoitepainon ja saada opastusta ja kannustusta tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoitteena voi olla esimerkiksi viiden kilogramman painonpudotus 12 viikon aikana. Kun käyttäjä punnitsee itsensä vaa'alla, päivittyy rannelaitteen käyttäjätiedoissa oleva aikaisempi painotieto yhdellä rannelaitteen napin painalluksella. Flow –palveluun painotieto siirtyy mittarin synkronoinnin yhteydessä.

Järjestelmän kulmakivenä toimii painon muutoksen etenemistä kuvaava grafiikka Flow –palvelussa. Käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä onko hänen painonsa laskemassa tai nousemassa, ja pitäisikö hänen olla aktiivisempi tai syödä vähemmän. Flow-sovellus tarjoaa motivoivaa opastusta, miten päivittäisen aktiivisuustavoitteen voi saavuttaa sekä vinkkejä kalorinsaannin pienentämiseksi. Järjestelmä antaa ohjeita oikeantyyppiseen ja -tehoiseen liikuntaan sekä terveelliseen ravitsemukseen. Myös Polar-rannelaitteen päivittäinen aktiivisuustavoite mukautuu vastaamaan painotavoitetta ja motivoi tavoitteen saavuttamiseen.

"Itsensä mittaaminen on ollut Polarin tuotteiden ytimessä alusta asti ja painonhallinnan lisääminen tuoteperheeseen oli luonnollinen seuraava askel", sanoo Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen. "Olemme yhdistäneet olemassa olevaa teknologiaa ja tietotaitoa uuteen painonhallintakonseptiin tarjotaksemme käyttäjillemme parhaat mahdolliset työkalut terveellisen ja tasapainoisen elämäntavan tavoitteluun ja ylläpitämiseen."

Polar Balance -vaaka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteessa on kaunis muotoilu ja roiskesuojattu lasi. Suuri näyttö varmistaa, että numeroita on helppo lukea. Vaakaa voi käyttää jopa 10 eri henkilöä, joten se soveltuu esimerkiksi koko perheen punnitsemiseen.

Tekniset tiedot

  • Enimmäispunnituskapasiteetti180 kg
  • Tietojen kätevä langaton synkronointi Polar Flow -mobiilisovellukseen Bluetooth® Smart -yhteyden kautta (saatavilla iOS- ja Android-puhelimille)
  • Käyttöliittymän kielet Polar Flow -sovelluksessa: suomi, ruotsi, englanti ja 11 muuta kieltä
  • Yhteensopiva Polar Loop, Loop 2, Loop Crystal, M400 ja V800 -rannelaitteiden kanssa
  • Suositushinta on 100 euroa
  • Vaaka on saatavana mustana ja valkoisena Polarin verkkokaupasta sekä Giganteista

Lisätiedot:

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Lue lisää: http://www.polar.com/fi/tuotteet/lifestyle/balance

Kuvia: http://polar.digtator.fi:80/public/71e7fb8e2cB7.aspx

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi