Ohita
Technogym ja Polar integroivat verkkopalvelunsa

Tiedote -

Technogym ja Polar integroivat verkkopalvelunsa

Technogym ja Polar ovat solmineet verkkopalveluiden integrointia koskevan yhteistyösopimuksen. Technogym on johtava kuntoilulaitteiden ja -sovellusten valmistaja. Polar on johtava sykemittareiden, urheilusovellusten ja aktiivisuusrannekkeiden valmistaja.

Technogym mywellness® cloud -pilvipalvelu käsittää erilaisia sovelluksia, joista kuntosali voi koota asiakkailleen sopivan palveluratkaisun. Sovelluksilla voi luoda harjoitusohjelmia ja rakentaa haastetehtäviä.

Technogymin mywellness® cloud on integroitu Polarin Flow- ja Polar Personal Trainer -verkkopalveluihin. Technogym mywellness® cloud -sovellusten käyttäjät voivat jatkossa hyödyntää Polarin laitteiden keräämää tietoa. Rannelaitteiden sekä kuntosalien käyttämän Polar Flow for Club -sisäliikuntasovelluksen keräämät harjoitustiedot tallentuvat nyt myös mywellness® cloud -palveluun.

Esimerkiksi, jos käyttäjä on juossut ulkona Polarin laitteen kanssa lenkin, hän voi toistaa sen juoksumatolla ja haastaa itsensä parempiin suorituksiin Technogymin MyRunning Logbook -sovelluksella. Käyttäjä voi seurata matkaansa kartalla ja verrata senhetkistä vauhtia alkuperäisen lenkin vauhtiin.

Kuntosalin henkilökunta ja Personal Trainerit voivat seurata asiakkaidensa henkilökohtaisia tuloksia ammattilaisille suunnatulla mywellness® cloud -pilvipalveluihin kuuluvalla PRESCRIBE -sovelluksella.

"Olemme iloisia voidessamme julkistaa Polarin kanssa tämän seuraavan tason integraation, joka tulee johtamaan enemmän ja enemmän asiakkaita sitouttavaan "wellness on the go" -kokemukseen", sanoo Fabrizio Giudici, Technogym Network Director.

"Integraatio Technogymin kanssa on hyvä esimerkki siitä, kuinka tietoa voidaan tallentaa automaattisesti eri palveluihin käyttämällä Polarin tuotteita. Olemme iloisia yhteistyöstä Technogymin kanssa", Marco Suvilaakso, Polarin Product Director kertoo.

Technogym Ecosystem on erityisesti kuntoiluteollisuudelle suunniteltu ratkaisu. Se yhdistää uuden ARTIS-valikoiman, UNITY-käyttöliittymän ja mywellness® cloud -pilvipalvelun avoimen alustan. Technogym Ecosystem tarjoaa toimijoille laajan valikoiman keskenään yhteydessä olevia tuotteita, palveluita, sisältöjä ja ohjelmia tukemaan jäsenten aktiivista elämäntapaa, missä ikinä he ovat: kuntosalilla tai ulkona. Tämän avoimen alustan avulla salit voivat tarjota jäsenilleen "Wellness on the go" -paketteja ja yhdistää heidät mihin tahansa Technogymin laitteeseen kaikkialla maailmassa tai henkilökohtaiseen laitteeseen: mywellness key, kolmannen osapuolen seurantajärjestelmät, älypuhelimet, tabletit, äly-TV:t, PC jne. Technogym Ecosystem ja UNITY Android-pohjainen konsoli perustuvat molemmat avoimeen rajapintaan ja mahdollistavat kehitettävien sovellusten integroinnin Technogymin laitteisiin ja alustaan.

Polar Flow -verkkopalvelu ja -mobiilisovellus mahdollistavat Polarin laitteiden käyttäjille tarkan harjoitusten analysoinnin ja harjoitusten uudelleen kokemisen, muiden käyttäjien seuraamisen, pitkäaikaisen edistymisen seurannan ja sähköisen harjoituspäiväkirjan.

Lisätietoja

Polar:
Myyntipäällikkö
Janne Ukkonen
janne.ukkonen(at)polar.com
p. 0400 845339


Technogym maahantuoja Qicraft Finland Oy:
Palvelujohtaja
Heikki Tanner
p. 040 715 2822

Markkinointi- ja myyntikoordinaattori
Netta Järvinen
p. 050 434 8139

Tietoja Technogymistä

Technogym, perustettu 1983, on maailman johtava kansainvälinen hyvinvointi- ja kuntoilutuotteiden, -palveluiden ja -ratkaisujen toimittaja. Technogymillä on täydellinen valikoima cardio, voima ja liikuntalaitteita sekä niihin yhdistyviä ratkaisuja ja ohjelmia. Technogym toimii yli 100 maassa ja sillä on yli 2200 työntekijää ja 14 toimipistettä maailmanlaajuisesti. Yli 65 000 hyvinvointikeskuksessa on Technogymin laitteita ja 35 miljoonaa käyttäjää harjoittelee Technogymin laitteilla joka päivä. Technogym on ollut virallinen laitetoimittaja viisissä viimeisimmissä Olympialaisissa: Sydney 2000, Ateena 2004, Torino 2006, Peking 2008, Lontoo 2012. Lisäksi Technogym on virallinen laitetoimittaja myös Rion 2016 Olympialaisissa. 

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Seuraa Polaria uutishuoneessa

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi