Ohita
Säätiön tarkoituksena on edistää suomalaista tutkimusta, kehittää suomalaisten tutkijoiden kansainvälistymistä ja nostaa tieteen tasoa.
Säätiön tarkoituksena on edistää suomalaista tutkimusta, kehittää suomalaisten tutkijoiden kansainvälistymistä ja nostaa tieteen tasoa.

Tiedote -

Seppo Säynäjäkankaan Tiedesäätiön apurahat

Seppo Säynäjäkankaan Tiedesäätiö on myöntänyt apurahoja tieteelliseen tutkimukseen kolmelle tutkijalle. Apurahan saavat Marko Pakaslahti Oulun yliopistosta, Miika Köykkä Jyväskylän yliopistosta ja Jere Rusanen Oulun yliopistosta.

Marko Pakaslahden väitöskirjatutkimus käsittelee happisaturaation mittaamista puettavalla elektroniikalla. Tutkimus keskittyy etenkin urheilusuorituksen aikana tapahtuvaan mittamiseen, mutta teknologiaa voidaan hyödyntää myös lääketieteellisissä laitteissa. Miika Köykän tutkimus käsittelee ampumahiihdon reaaliaikaista tekniikkaa mittaavan laitteen kehittämistä ja Jere Rusasen tutkimuksessa suunnitellaan integroituja tehovahvistinarkkitehtuureja 5G-millimeriaaltotaajuuksille.

Puettavaa urheilu- ja liikuntateknologiaa valmistavan Polar Electron Oy:n perustaja professori Seppo Säynäjäkangas perusti nimeään kantavan tiedesäätiön 50-vuotispäivänään 1.10.1992. Säätiön tarkoituksena on edistää suomalaista tutkimusta, kehittää suomalaisten tutkijoiden kansainvälistymistä ja nostaa tieteen tasoa jakamalla apurahoja lahjakkaiden tutkijoiden ja korkeakouluopiskelijoiden jatko-opintoihin. Säätiö haluaa tukea erityisesti tutkimusta, joka vahvistaa pohjoissuomalaisen elektroniikkateollisuuden kehittymistä.

Tiedusteluihin vastaa tri Raija Laukkanen, raija.laukkanen@polar.com, +358400588624.

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi