Ohita
Polarin harjoitustiedot nyt myös Apple Health- ja Google Fit -sovelluksissa

Tiedote -

Polarin harjoitustiedot nyt myös Apple Health- ja Google Fit -sovelluksissa

Polar, johtava sykemittareiden, urheilusovellusten ja aktiivisuusrannekkeiden valmistaja on julkaissut Polar Flow- ja Polar Beat -sovellusten yhteensopivuuden Google Fit -sovelluksen ja Apple Health -sovelluksen kanssa.

Apple iOS 8 -käyttäjät voivat nyt tarkastella uuden Terveys-sovelluksen (Apple Health) käyttöliittymässä Polar Flow -palvelun aktiivisuuteen perustuvaa askeleiden määrää sekä harjoitustietojaan, kuten syke, kilokalorit, matka, kesto ja aika.

Android-käyttäjät voivat puolestaan tarkastella Google Fit-sovelluksessa Polar Beat-harjoitussovelluksen tietoja, kuten syke, kilokalorit, matka, kesto ja aika.

Polar jatkaa kehitystyötä ja jatkossa myös iOS 8 -käyttäjät voivat tarkastella Polar Beat-sovelluksen tietoja sekä Android-käyttäjät Polar Flow -sovelluksen tietoja.

Käyttäessään Polar Loop, Polar M400, Polar V800 -laitteita tai Polar Beat -sovellusta, käyttäjä voi valita haluaako harjoitus- ja aktiivisuustietojensa siirtyvän Polar Flow- ja Polar Beat -sovelluksista Apple Health- tai Google Fit -sovelluksiin.

Polar Flow -verkkopalvelu ja -mobiilisovellus mahdollistavat Polarin uusimpien laitteiden käyttäjille tarkan harjoitusten analysoinnin ja harjoitusten uudelleen kokemisen, muiden käyttäjien seuraamisen, pitkäaikaisen edistymisen seurannan ja sähköisen harjoituspäiväkirjan. www.flow.polar.com

Polar Beat -urheilusovelluksen avulla käyttäjä voi suunnitella harjoituksensa, harjoitella Bluetooth® Smart -sykevyön kanssa ja seurata sykkeen lisäksi matkaa, vauhtia ja reittiä.http://www.polar.com/beat/fi/

Lisätietoja Apple Health -sovelluksesta: http://www.apple.com/fi/ios/whats-new/health/

Lisätietoja Google Fit -sovelluksesta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.fitness&hl=en

Sovelluskehittäjät

Yhteensopivuus Apple Health- ja Google Fit -sovellusten kanssa tarjoaa myös sovelluskehittäjille mahdollisuuden yhdistää saumattomasti tietoja useista lähteistä. Lisätietoja kehittäjille: www.polar.com/en/connect_with_polar

Lisätietoja kehittäjille Apple HealthKit -työkalusta:
https://developer.apple.com/healthkit/

Lisätietoja kehittäjille Google Fit -sovelluksesta:
https://developers.google.com/fit/

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi