Ohita
Polar yhteistyöhön Les Millsin kanssa

Tiedote -

Polar yhteistyöhön Les Millsin kanssa

Polar on aloittanut yhteistyön Les Mills -ryhmäliikuntapalveluntarjoajan kanssa. Johtavan sykeharjoitteluteknologian ja johtavien ryhmäliikuntaohjelmien yhteistyön ansiosta, ihmisten on entistä helpompaa seurata edistymistään, saavuttaa parempia tuloksia ja pysyä motivoituneina.

Kumppanuus tuo mukanaan monipuolista yhteistyötä, joka laajenee jatkossa tuotekehityksen ja tutkimuksen aloille sekä vielä tiiviimpään tuoteyhteistyöhön. Les Mills on myös innoissaan Polarin osallistumisesta maailmanlaajuisiin Les Mills Live -tapahtumiin.

Vaughan Schwass, Les Mills Enterprisesin toimitusjohtaja, kertoo että Les Millsin tavoite on parempikuntoinen planeetta ja Polar on täydellinen yhteistyökumppani tukemaan tavoitetta. "Polarin henkilökohtainen ja mukautuva sykeohjattu harjoittelu inspiroi ihmisiä ottamaan kaiken irti harjoittelustaan. Yhdistämällä sen Les Millsin ryhmäliikuntaan, saavat ihmiset haluamiaan tuloksia ja rakastuvat fitnekseen," hän sanoo.

Les Mills -ryhmäliikuntatunneille osallistuvat tai Les Mills On Demand -palvelun avulla harjoittelevat voivat seurata harjoitteluaan Polarin rannelaitteilla ja sykesensoreilla ja varmistaa, että treeni on oikealla tasolla ja tehokasta. Harjoittelu tallentuu myös Polar Flow -palveluun, jolloin Polar-laitteen käyttäjä voi seurata harjoittelunsa edistymistä.

"Polar on ylpeä sykkeenmittauksen ja aktiivisuudenmittauksen historiastaan sekä tarjoamastaan henkilökohtaisesta ohjauksesta. Les Mills inspiroi viikossa miljoonia ihmisiä liikkumaan ja nyt yhdistämällä Les Millsin johtavat ryhmätunnit Polarin sykkeen- ja aktiivisuudenmittaukseen, käyttäjät saavat henkilökohtaisia vinkkejä pysyäkseen aktiivisina ja saavuttaakseen kuntoilutavoitteensa," kertoo Marco Suvilaakso, Polarin Global Product Director.

Lisätietoja:

Polar Electro Finland Oy
Janne Ukkonen
janne.ukkonen(at)polar.com
Puh. 0400 845 339

Les Mills Nordic AB
Lena Holmberg
+46 8 556 096 82 (in Sweden)
lena.holmberg(at)lesmills.com

Les Mills

Every week millions of people rely on Les Mills for the world’s best group training. Les Mills workouts are licensed in 100 countries by 17,500 partners around the world. These partners have access to research, marketing and new workouts every three months. A tribe of 130,000 certified instructors bring those workouts to life every day. The future of fitness is merging physical and digital. Les Mills is leading the way with immersive training and workouts on demand. Learn more about LES MILLS workouts, Les Mills Live events and LES MILLS On Demand. www.lesmills.com


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi