Ohita
Polar-tuotteille muotoilupalkintoja

Tiedote -

Polar-tuotteille muotoilupalkintoja

Polar A300 -fitness-mittarille ja Polar V650 -pyöräilymittarille on myönnetty arvostettu Red Dot Award: Product Design 2015 -palkinto; Polar A300:lle urheilulaitteet ja -varusteet -kategoriassa ja Polar V650:lle pyöräilyvarusteet -kategoriassa. Tuomariston arviointiperusteisiin kuuluivat mm. toiminnallisuus, innovaatioaste, laatu ja ekologisuus. Myös Polar V800 -harjoitustietokone sai viime vuonna Red Dot Award 2014 -palkinnon.

Polar V650 -pyöräilymittarille on myönnetty iF Design Award 2015. Palkinnnon arviointikriteereinä olivat mm. suunnittelun laatu, viimeistely, toiminnallisuus, turvallisuus ja innovaatioaste ja design. Tämä on kuudes kerta kun Polar sai arvostetun iF Design Award -palkinnon.

"Olemme iloisia, että kansainvälisessä vertailussa tuotteemme ovat saaneet tunnustusta. Meillä on pitkät perinteet suunnittelusta ja teknologiasta ja aiomme jatkaa samalla korkealla suunnittelun tasolla. Polarin suunnitteluyksikkö toimii Suomessa ja tavoitteena ovat urheilullinen ja houkutteleva muotoilu sekä helppokäyttöisyys ja minimalistinen design. Valitsemme huolellisesti materiaalit, jotka sopivat sekä 24/7-käyttöön että urheiluun ja tuovat inspiraatiota väreillään", sanoo Anna-Marja Suvilaakso, Polarin Design Leader.

Polar A300 on fitness-mittari, joka kannustaa saavuttamaan tavoitteet kuntoilussa ja mittaa päivittäisen aktiivisuuden. Mittarissa on sisäänrakennettu aktiivisuusranneke ja värinähälytys istumisen seurantaan. Pehmeä, vedenkestävä silikoniranneke soveltuu 24/7 käyttöön ja siitä löytyy 6 raikasta väriä. Käyttäjä voi seurata myös untaan. H7-sykesensori tuo tarkat syketiedot ja kuntotestin kehittymisen seurannan avuksi. Lue lisää.

Polar V650 on virtaviivainen ja kevyt pyöräilymittari, jossa on suuri kosketusvärinäyttö. Integroitu GPS näyttää vauhdin, matkan ja sijainnin ja käyttäjä voi palata takaisin lähtöpisteeseen Takaisin alkuun -toiminnon avulla. Sisäänrakennettu ilmanpainesensori kertoo tarkat korkeus- ja nousutiedot. Sykesensorin avulla voi verrata myös sykkeen ja nopeuden suhdetta. Lue lisää.

Molemmat tuotteet kestävät aikaa, sillä niiden ohjelmistot on päivitettävissä, jolloin uusia ominaisuuksia ja parannuksia voidaan tuoda laitteisiin USB-yhteyden avulla.

Lisätietoja Red Dot Award -palkinnosta: http://en.red-dot.org/5479.html

Red Dot Award juhlii tänä vuonna 60-vuotista taivalta ja erityisen ansioitunut, kansainvälinen tuomaristo arvioi 4928 tuotetta 56 maasta. "Innovaatio ei aina ole nähtävissä paljaalla silmällä. Usein se on piilotettuna, esimerkiksi hienostuneena teknologiana tuotteen sisällä, jonka ammattitaitoinen tuomaristomme pystyy huomaamaan. Siksi jokainen voittaja on ansainnut palkintonsa, joka antaa heille luvan käyttää maailmanlaajuisesti tunnustettua sinettiä hyvästä designistä", sanoo professori Dr. Peter Zec, Red Dot Awardin perustaja ja CEO.

Lisätietoja iF Design Award -palkinnosta: http://www.ifdesign.de/awards_e

iF on järjestänyt yli 60 vuotta suunnittelukilpailuja, joissa design kohtaa teollisuuden. Vuonna 2015 iF Design Award -kilpailuun osallistui 4783 tuotetta 53 maasta. Kansainvälinen 53-hengen tuomaristo valitsi voittajat Hampurissa helmikuussa.

Lisätietoja Polar
Katja Mälkki, Markkinointipäällikkö
katja.malkki(at)polar.com
040 6483272

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Seuraa Polaria uutishuoneessa:www.mynewsdesk.com/fi/polar/

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi