Ohita
Polar Club
Polar Club

Tiedote -

Polar tuo yhteisöllisen harjoittelun kuntokeskuksiin

Polar tuo entistä vahvemmin henkilökohtaisen ohjauksen ryhmätunneille Polar Club-palvelullaan. Polar Club on iPad-pohjainen ryhmäliikuntasovellus, jonka avulla tunnin ohjaaja seuraa, että tunti etenee suunnitellun profiilin mukaisesti. Ohjaaja voi myös seurata jokaisen osallistujan työskentelyä ja ohjata yksilöllisiin harjoitustavoitteisiin pääsyä.

Polar Club toimii Polarin Flow-ekosysteemissä ja on yhteensopiva niin perinteisten Polarin Bluetooth Smart -sykesensorien kuin Polarin rannesykemittarin kanssa. Osallistuja voi kirjautua tunnille jo kotona. Harjoitusta varten tarvitaan joko Polar H7-sykesensori tai Polar A360 -fitnessmittari. Sykeohjatun tunnin jälkeen osallistuja saa treenitiedot suoraan Polar Flow-tililleen.

Monipuolinen harjoittelu on tärkeää niin peruskestävyyden kehittämisessä kuin kunnon kohotessa. Sykepohjainen harjoittelu ohjaa säätämään harjoittelun sopivan tehokkaaksi omiin tavoitteisiin nähden.

Polar jalkautuu kuntosaleille 18.4. alkaen eri puolille Suomea esittelemään uutta kokonaisuutta. Fitness Tour -kiertueella on mahdollista testata sykeohjattua tuntia ja tutustua mm. uuteen rannesykemittariin. Paikalla ovat harjoitusvinkkejä jakamassa myös fitnessammattilaiset Else Lautala ja Lauri Kalima.

Lisätietoja

Fitness tour: http://www.polar.com/fi/polarfitnesstour

Polar Club: http://www.polar.com/fi/club

Janne Ukkonen
janne.ukkonen(at)polar.com
0400 845339

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325
Irene Hernberg

Irene Hernberg

Lehdistön yhteyshenkilö Global PR Manager +358 40 6625 866

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi