Ohita
Polar tukee suomalaisia suunnittelijoita Hong Kong Fashion Weekillä

Tiedote -

Polar tukee suomalaisia suunnittelijoita Hong Kong Fashion Weekillä

Polar Electro on mukana sponsoroimassa Suomi-Hong Kong kauppayhdistyksen ja #INLAND-työryhmän projektia, joka esittelee kymmenen lahjakasta, nousevaa suomalaista muotisuunnittelijaa Hong Kong Fashion Weekillä 19.–22.1.2015. Tapahtumassa esiintyy myös laulaja Saara Aalto.

Hong Kong Fashion Week on Aasian suurin muotitapahtuma, johon osallistuu yli 20 000 ostajaa, muotivaikuttajaa ja valmistajaa. #INLAND-työryhmän koordinoima suomalaisten suunnittelijoiden esittely on yksi suurimmista panostuksista esitellä suomalaista osaamista nopeasti kasvaville Aasian muotimarkkinoille.

"Polar Electro haluaa olla mukana tukemassa nuoria suomalaisia suunnittelijoita, sillä design on tärkeää myös Polarille. Pyrimme omien tuotteidemme suunnittelussa pelkistettyyn ulkonäköön, joka kuitenkin kätkee sisälleen älykästä teknologiaa. Panostamme muotoiluun, miellyttävään käyttökokemukseen ja hyvään laatuun. Onnistumisistamme kertovat muun muassa Fennia Prize -muotoilukilpailun kunniamaininta Polar Loop -aktiivisuusrannekkeelle ja Red Dot -muotoilupalkinto Polar V800 -harjoitustietokoneelle", sanoo Katja Mälkki, Polar Electro Finlandin markkinointipäällikkö.

Laulaja-lauluntekijä Saara Aalto luo uraansa Kiinassa ja hän on julkaissut kiinankielisen levyn vuonna 2013. Koska matkustaminen sekä esiintyminen konserteissa, musikaaleissa ja tv-ohjelmissa vaatii tasapainoista elämää ja terveellisiä elintapoja, Saara Aalto käyttää Polar Loop -aktiivisuusranneketta, jolla hän mittaa myös riittävän levollisen unen määrää. "Liiallinen istuminen on terveydelle haitallista ja onkin hyvä, että ranneke kehottaa liikkumaan tunnin paikallaanolon jälkeen. Aktiivisuustavoitteita on kiva seurata, ja konserttipäivinä ne ylittyvätkin reippaasti", Saara Aalto kertoo.

Lisätietoja:

#INLAND: inland-showroom.fi

Kauppayhdistykset: kauppayhdistys.fi/2015/01/02/finnish-fashion-conquers-hong-kong

Saara Aalto: www.saaraaalto.com

Polar: www.polar.com/fi

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325
Irene Hernberg

Irene Hernberg

Lehdistön yhteyshenkilö Global PR Manager +358 40 6625 866

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi