Ohita
Mika Suoraniemi, Ville Uronen ja Saku Koivu
Mika Suoraniemi, Ville Uronen ja Saku Koivu

Tiedote -

Polar-teknologiaa TPS:n pelaajien avuksi

Polar ja TPS juniorijääkiekko ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää juniorivalmennusta entistä yksilöllisempään suuntaan ja käyttää toiminnan tukena Polarin teknologiaa.

Polarilla on yli 10 vuoden historia joukkueurheilun sykkeenmittausjärjestelmien valmistajana. Polar Team Pro- ja muita Team –tuotteita käytetään yhdessä Polarin rannelaitteiden kanssa korkeimman tason ammattilaisorganisaatioissa ympäri maailmaa.

TPS tunnetaan kasvattajaseurana, jonka laadukas junioritoiminta on tuottanut useita kansainvälisen tason pelaajia. Jotta lajin kasvaviin vaatimuksiin pystytään vastaamaan jatkossakin, hankki TPS juniorijääkiekko A-, B-, ja C-junioreille Polar M400 -sykemittarit, joiden avulla päästään entistä yksilöllisemmin seuraamaan pelaajien harjoittelua, kuormituksen määrä ja levon tarvetta. Joukkueharjoituksissa valmentajat voivat seurata pelaajien sykkeitä suoraan iPadin näytöltä. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin yksittäisen pelaajaan kuormitustilaan. On tärkeää , että pelaajat oppivat myös itse tarkkailemaan kehonsa toimintaa. Mittari mahdollistaakin harjoitusten ulkopuolisen aktiivisuuden sekä kokonaiskuormituksen seuraamisen Lisäksi pelaaja voi seurata Polarin verkkopalvelussa perustietoa unen määrästä ja laadusta.

TPS-juniorijääkiekon taustalla vaikuttava Saku Koivu toteaa: ”Käytin itse omalla peliurallani sykemittaria aktiivisesti ja tiedän, että vain mittaamalla treenien kuormittavuutta voidaan tarkasti tietää harjoitellaanko niitä fyysisen suorituskyvyn osa-aluita kuin on tarkoitus. Meillä on tavoitteena, että TPS on Euroopan paras kasvattajaseura vuonna 2020, ja sitä varten tarvitsemme myös parhaat mahdolliset välineet. Polar mahdollistaa yhteistyömme kautta uusimman urheiluteknologiaan liittyvän tietotaidon ja välineet käyttöömme."

Polarin Ville Uronen kertoo, että tämän päivän joukkueurheilu on yhä enemmän yksilön valmentamista kaikilla valmennuksen osa-alueilla. "On uskallettava harjoituttaa pelaajia kovaa, mutta on myös huolehdittava riittävästä palautumisesta. TPS:llä on kova halu viedä valmennus uudelle tasolle, ja hienoa on että voimme olla mukana prosessissa. Valmentajille pidetyssä Polar -koulutuksessa oli paikalla lähes 20 valmentajaa ja pyrimme pitämään heidät ajantasalla tuotteiden ja palveluiden kehittymisestä jatkossakin”, jatkaa Uronen.

Lisätietoja

Ville Uronen
Smart Coaching Manager
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

TPS (Turun Palloseura)

TPS on Suomen suurimpia urheiluseuroja ja juniorikasvattajia. Pelkästään TPS:n jääkiekossa on mukana edustusjoukkueen lisäksi yli 30 juniorijoukkuetta, jotka pitävät sisällään lähes 900 pelaajaa, 100 huoltajaa ja 150 valmentajaa ja joukkueenjohtajaa.

Aiheet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi