Ohita

Tiedote -

Polar tarjoaa liikkujille kaikkien aikojen pienimmän sykesensorin

Polar julkaisi tänään uusimman lisäyksen langattomien sykesensorien valikoimaansa. Uusi Polar H6 Bluetooth Smart sykesensori on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat harjoittelustaan enemmän. Käytettynä yhdessä harjoitussovellusten kuten Polar Beatin kanssa, se tarjoaa tarkkaa sykkeenmittausta matkapuhelimeen hyödyntäen Bluetooth Smart teknologiaa. Lisäksi se tarjoaa aikaisempaa kevyemmän, ohuemman ja virtaviivaisemman muotoilun, joka istuu käyttäjän päälle kuin toinen iho.

Polar H6 Bluetooth Smart sykesensori auttaa kaikkia niitä, jotka tavoittelevat parempaa kuntoa. Käyttäjän saamat hyödyt ovat:

  • Tarkin mahdollinen sykelukema suoraan matkapuhelimen näytöllä, jolloin harjoituksen tehoa voidaan säädellä sykkeen perusteella harjoituksen aikana ja analysoida sen jälkeen
  • Matala virran kulutus ja korkealaatuinen langaton yhteys Bluetooth Smart teknologian ansiosta (300 tuntia käytettäessä Polar Beat –sovellusta ja iPhone 4S/5 –puhelinta)
  • Sensorin keveys ja käyttömukavuus – kiinnitysvyö on erittäin pehmeä ja sensori on muotoiltu kevyemmäksi ja virtaviivaisemmaksi

Yhteensopivuus kaikkien uusimpien Apple mobiililaitteiden ja suosituimpien harjoitussovellusten, kuten Polar Beatin kanssa. Polar Beat on uusi ilmainen sovellus, joka tuo lisää älykkyyttä harjoitustietoihin ja jonka avulla käyttäjä tietää mitä pitää tehdä saavuttaakseen halutun tavoitteen: hoikistumisen, juosta nopeammin tai liikkua pidempään.

Marco Suvilaakso, tuoteryhmäjohtaja: “Tämä uusin lisäys tulee vahvistamaan suositun H7 sykesensorin syksyllä 2012 aloittamaa tarjontaa. Uusi H6 Bluetooth Smart sykesensori nostaa riman korkealle tarjoamalla asiakkaille reaaliaikaisen ja tarkan sykkeenmittauksen heidän matkapuhelimiinsa. Se on kevyt, tyylikäs ja yhteensopiva kaikkien uusimpien Applen mobiililaitteiden kanssa. H6 on täydellinen lisä minkä tahansa suositun harjoitussovelluksen kanssa käytettäväksi, mukaan lukien ainutlaatuinen Polar Beat.

Hinnoittelu, saatavuus ja yhteensopivuus

Polar H6 Bluetooth Smart sykesensori on saatavilla hintaan 60 EUR.

Yhteensopiva:

  • iPhone 4S, iPhone 5
  • uusin iPod Nano
  • neljännen sukupolven iPad ja iPad Mini

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325
Irene Hernberg

Irene Hernberg

Lehdistön yhteyshenkilö Global PR Manager +358 40 6625 866

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi