Ohita
Polar muistuttaa arkiaktiivisuuden tärkeydestä

Tiedote -

Polar muistuttaa arkiaktiivisuuden tärkeydestä

Lomien loppuessa ja koulujen ja töiden alkaessa, on hyvä miettiä jälleen arkiaktiivisuutta edistäviä ratkaisuja. Päivittäisen aktiivisuuden määrää ja sitä kautta terveyttään voi edistää päivittäisillä pienillä valinnoilla: valitsemalla rappuset hissin sijaan, tekemällä pihatöitä tai ulkoilemalla sekä jaloittelemalla vähintään tunnin välein.

Tutkijat ovat sitä mieltä, että vaikka urheilisi useita kertoja viikossa, mutta muuten on passiivinen, se ei riitä edes terveyden ylläpitoon. Esimerkiksi kolme kertaa viikossa urheileva ihminen saattaa kuluttaa 2000 kilokaloria viikossa urheilusuorituksen aikana. Mutta jos muu aika kuluu istuen töissä, autossa tai sohvalla, elimistön aineenvaihdunta hidastuu ja tästä passiivisuudesta muodostuu itsenäinen riskitekijä terveydelle.

Myös Sosiaali- ja terveysministeriö on ottanut aktiivisuuteen kantaa julkaistessaan kesäkuussa kansalliset suositukset, joissa se toteaa, että istumista pitäisi vähentää niin työssä, koulussa kuin päivähoidossakin.

#PolarSankarit
Polar muistuttaa ihmisiä loman jälkeen kiinnittämään huomiota arkiaktiivisuuteen tuomalla "PolarSankarit" -pelin kauppakeskuksiin. Pelaamalla kehon liikkeillä ohjattavaa leikkimielistä #PolarSankarit –peliä pelipisteellä, voi testata saako Arkiliikunnan Supersankari –tittelin. Pelatessa saa myös reipasta taukoliikuntaa minuutin verran ja voi osallistua Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen arvontaan. Katso video


Lue lisää:

Arkiaktiivisuuden terveysvaikutukset

Ministeriön suositus

#PolarSankarit -peli

Polar-peliä voi pelata seuraavissa kauppakeskuksissa keskusten aukioloaikoina:

10.-30.8.2015 Kamppi (Hki)

10.-23.8.2015 Koskikeskus (Tampere), Hansa (Turku)

18.-30.8.2015 Forum (Jyväskylä), Veturi (Kouvola)

Peli on myös Kunnon Laivalla

21.-23.8. www.kunnonlaiva.fi

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Seuraa Polaria uutishuoneessa http://www.mynewsdesk.com/fi/polar

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi