Ohita
Polar julkaisee verkkotyökalun valmentajille ja personal trainereille

Tiedote -

Polar julkaisee verkkotyökalun valmentajille ja personal trainereille

Polar on julkaissut interaktiivisen ja kustannustehokkaan verkkotyökalun valmentajille ja personal trainereille. Polar Flow for Coach -verkkotyökalu on osa Polar Flow -ekosysteemiä ja helpottaa valmentajia ja personal trainereita olemaan yhteydessä asiakkaisiinsa verkon välityksellä ja seuraamaan heidän harjoitteluaan ja aktiivisuuttaan.

Polar Flow for Coach -verkkopalvelu on suunniteltu toimivaksi niin tietokoneen näytöltä kuin mobiililaitteessa, joten valmentajalla on palvelu aina saatavilla. Palvelun avulla valmentaja voi ohjata asiakkaitaan kustannustehokkaasti, mutta kuitenkin yksilöllisesti. Valmentaja näkee välittömästi tehdyt - ja tekemättä jääneet - harjoitukset ja voi kommentoida ja kannustaa asiakastaan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Valmentajat näkevät palvelussa asiakkaidensa kaikki harjoitus- ja aktiivisuustiedot, jotka siirtyvät palveluun automaattisesti asiakkaan omasta Flow-palvelusta. Asiakkaan rannelaitteesta tieto siirtyy Flow-palveluun joko langattomasti Bluetooth Smart -teknologialla älypuhelimen kautta tai yhdistettäessä tietokoneeseen. Palvelun kanssa yhteensopivat rannelaitteet ovat tällä hetkellä Polar V800, Polar M400, Polar A300 ja Polar Loop sekä Polar Beat-sovellus. Sykeseurantaan tarvitaan Polar H7-sykevyö.

Rekisteröityminen ja asiakkaiden lisääminen Polar Flow for Coach -peruspalveluun on maksutonta ja valmentaja voi lisätä valmennustilin helposti omaan henkilökohtaiseen Flow-palveluunsa. Navigointi on helppoa Flow-tilien välillä.

”Olemme iloisia voidessamme kertoa, että ensimmäisenä järjestelmän Suomessa otti käyttöön jalkapallon naisten A-maajoukkueen akatemia. Nyt akatemian valmentajat pääsevät seuraamaan helposti eri joukkueissa pelaavien naisten harjoitustietoja. Uskomme, että Polar Flow for Coach –palvelu tuo uusia ulottuvuuksia myös personal trainereiden työhön. Mitatun tiedon analysointi ja parempi ymmärrys harjoittelusta ja aktiivisuudesta tuovat varmasti parempia tuloksia heidän asiakkailleen”, Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen toteaa.

Hyötyjä valmentajalle:

  • Syöte. Aikajana, josta valmentaja näkee kaikki asiakkaansa.
  • Kommentointi.Yksilöllinen palaute asiakkaalle.
  • Päiväkirja. Asiakkaiden päivä-, viikko- ja kuukausittaiset harjoitus- ja aktiivisuusnäkymät.
  • Harjoitustavoitteet. Valmentaja voi lisätä tavoitteita palveluun, josta asiakas voi ladata ne harjoitustietokoneeseensa (Polar V800, M400, A300).
  • Palautuminen. Valmentaja näkee Polar V800 -harjoitustietokoneen käyttäjän palautumisen tason.
  • Raportit. Valmentaja voi seurata edistymistä ja pidemmän ajan trendejä sekä tutkia yksittäistä harjoitusta.

Lisätietoja:

www.flow.polar.com/coach

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Seuraa Polaria uutishuoneessa: http://www.mynewsdesk.com/fi/polar

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy

Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi