Ohita
Polar M600
Polar M600

Tiedote -

Polar julkaisee Polar M600 Android Wear™ -urheilukellon

Polar julkaisee tänään uuden, urheiluun optimoidun Polar M600 Android Wear™ -älykellon. Polar M600 yhdistää johtavan sykkeenmittausteknologian ja Adroid Wearin* laajat mahdollisuudet.

Polar M600 -älykellossa on uusi Polarin kuuden LED-valon optinen rannesykkeen mittaus. Polar Android Wear -sovelluksella käyttäjä voi mm. mitata 24/7 aktiivisuutta ja hyödyntää Polarin Smart Coaching -ominaisuuksia. Integroidun GPS:n avulla käyttäjä voi seurata vauhtia ja matkaa.

Vedenpitävä Polar M600 on suunniteltu niin urheiluun kuin tyylikkääksi asusteeksi sosiaaliseen elämäntyyliin. M600:ssa on virtaviivainen design, helppokäyttöinen navigointipainike ja 1,3 tuuman kosketusvärinäyttö. Kellon akunkesto on jopa 48 tuntia, kun se on yhdistettynä Android-laitteeseen. M600:ssa on 4GB sisäinen muisti ja käyttäjä voi synkronoida musiikin Google Play -kaupan kautta ja kuunnella sitä ilman älypuhelinta. Vaihdettava ranneke on pehmeää silikonia ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena. Punainen väri tulee myöhemmin tänä vuonna.

"Polar on tunnettu urheiluun tuomastaan älykkyydestä", sanoo Marco Suvilaakso, Polarin Chief Stategy Officer. "Polar keksi ensimmäisen langattoman sykemittarin, ensimmäisen aktiivisuusrannekkeen ja nyt toimme markkinoille erityisesti urheiluun optimoidun älykellon. Android Wear -alustalla toimiva Polar M600 tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia käyttäjälle muokata älykellosta omanlainen ja kuitenkin luottaa Polarin ainutlaatuiseen urheiluteknologiaan, joka on kellon ydin."

Yhdistämällä jatkuvasti kehittyvän Android Wearin mahdollisuudet ja Polarin kokemuksen harjoittelusta, antaa M600 käyttäjälle laajan valikoiman vaihtoehtoja. Urheilun ja päivittäisen aktiivisuuden lisäksi, käyttäjä voi hyödyntää Android Wearin ääniohjausta, muokattavia kellotauluja, kalenteri-ilmoituksia, lukea ja vastata tekstiviesteihin, selata sosiaalisen median syötteitä sekä käyttää yli 4000 kolmannen osapuolen sovellusta Google Play -kaupassa.

Käyttäjä voi tarkastella aktiivisuutta, sykkeitä ja unta Polar Flow-mobiilisovelluksessa (iOS ja Android). Polar Flow -verkkopalvelussa on mahdollista tutkia vielä tarkemmin kuntoon, palautumiseen ja edistymiseen liittyviä tietoja. Polar M600 käyttäjät voivat myös hyödyntää uutta, ilmaista Polarin juoksuohjelmaa. Mukautuvat ohjelmat ohjaavat käyttäjää harjoittelemaan 5 km, 10 km, puolimaratonin ja maratonin juoksemista.

*Android Wear™ on Google Inc:in tavaramerkki

Saatavuus

Polar M600 on saatavilla mustana ja valkoisena M/L-kokoisena Polarin verkkokaupasta elokuuussa ja valikoiduista liikkeistä syyskuussa.

Polar M600:n suositushinta on 349.90€. Musta ja valkoinen vaihtoranneke on saatavilla lokakuussa hintaan 29.90€. Punainen vaihtoranneke on saatavilla myöhemmin tänä vuonna. 

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi