Ohita
Polar julkaisee älykkään ja tyylikkään Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen

Tiedote -

Polar julkaisee älykkään ja tyylikkään Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen

Polar julkaisi tänään Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen, joka seuraa päivittäistä aktiivisuutta, harjoittelun tasoja ja motivoi liikkumaan. Lokakuun lopussa myyntiin tuleva Polar Loop ehdottaa pieniä muutoksia jokapäiväiseen elämään kohentaakseen käyttäjän terveyttä ja hyvinvointia pysyvästi. Tuote on osa Smart Coaching -järjestelmää ja siihen kuuluvat aktiivisuusranneke, maksuton verkkopalvelu ja mobiilisovellus.

Loop on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat aktivoitua. Polar Loop on ainoa aktiiivisuusranneke, joka:

 • Seuraa päivittäistä aktiivisuutta viidellä eri tasolla.

 • Opastaa saavuttamaan päivittäiset aktiivisuustavoitteet käytännöllisin esimerkein, kuten "hölkkää 20 minuuttia", "kävele 50 minuuttia" tai "siivoa 70 minuuttia". Ohjeet päivittyvät päivän edetessä.

 • Hälyttää liiasta istumisesta ystävällisellä viestillä käyttäjän puhelimeen. Viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että istuminen on terveydelle riskitekijä.

 • Ottaa huomioon iän ja sukupuolen.
  Polar Loop mittaa tarkasti kaiken fyysisen aktiivisuuden ja vertaa sitä maailmanlaajuisesti tunnustettuihin, WHO:n fyysisen aktiivisuuden suosituksiin.

 • Antaa päivä-, viikko- ja kuukausikohtaista palautetta.
  Käyttäjä voi tarkistaa edistymisen maksuttomasta mobiilisovelluksesta tai verkkopalvelusta. Ohjaus perustuu Polarin ainutlaatuiseen fysiologiseen ja teknologiseen tutkimustyöhön lähes 40 vuoden ajalta.

 • Voi yhdistää myös sykeharjoittelun lisälaitteella.

 • Saavutukset voi jakaa Polar Flow -palvelussa tai Facebookissa.

Mustan rannekkeen näytössä on punaiset LED-valot. Kosketusnäppäin tuo näytölle aktiivisuutavoitteen, kalorit, askeleet ja kellonajan. Rannekeosa on kumia ja solki ruostumatonta terästä. Rannekkeen saa helposti muokattua käyttäjälleen sopivaksi. Aktiivisuusranneketta voi pitää kädessä 24/7, myös nukkuessa ja uidessa.

”Polar Loop -aktiivisuusranneke mittaa ainutlaatuisesti kevyimmänkin aktiviteetin, ohjaa saavuttamaan tavoitteet ja on mukana missä tahansa", kertoo Marco Suvilaakso, Polarin Tuoteryhmäjohtaja. ”Polar Loopissa on kaikki ne älykkäät asiat mitä odotatkin Polarilta ja se korostaa jokaisen päivän aikana tehdyn liikkeen tärkeyttä.”

Hinta ja saatavuus
Polar Loop on saatavilla Suomessa lokakuun lopussa 90 eurolla. Värinä on aluksi musta ja vuoden 2014 aikana myös pinkki. Polar Flow -sovelluksen voi ladata maksutta Apple App Storesta iPhonelle ja iPadille, kun ranneke on saatavilla. Sovelluksen Android-versio on saatavilla lähikuukausina. Polar Flow verkkopalvelu (www.polar.com/flow) on saatavilla samaan aikaan kuin Polar Loop aktiivisuusranneke. Sykeharjoittelu onnistuu H6- tai H7-sykesensorin avulla (lisätarvikkeita, 60-70 euroa).
Lisätietoja löytyy osoitteesta http://www.polarloop.com/fi/

Lisätietoja:

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen@polar.com

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi