Ohita
Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa
Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa

Tiedote -

Polar jatkaa Palloliiton kumppanina – yhteistä taivalta takana jo 10 vuotta

Polarin tuotteilla ja palveluilla on iso rooli suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. Muun muassa kaikki maajoukkueet käyttävät Polarin laitteita ja Polarin teknologiaa on hyödynnetty myös valmentajakoulutuksissa.

Palloliiton ja Polarin yli 10 vuotta kestänyt yhteinen matka jatkuu. Noin 20 kansallisen jalkapalloliiton lisäksi Polarilla on asiakkaana tuhansia joukkueita ympäri maailman ja Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa.

”Mitatun datan hyödyntäminen lisääntyy koko ajan ja Polar pystyy tarjoamaan siihen parhaat mahdolliset välineet. Tämä mahdollistaa sen, että tiedetään paljon pintaa syvemmältä, mitä pelaajalle kuuluu”, Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen sanoo.

Polarin tuotteilla on ollut iso rooli myös suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. Polar on ollut mukana Palloliiton valmentajakoulutuksessa, missä Polarin teknologian avulla on onnistuttu kehittämään suomalaista fysiikkavalmennusta eteenpäin.

”Olemme panostaneet vahvasti tutkimus- ja kehitystoimintaan viime vuosina, ja Polar on ollut erittäin tärkeä yhteistyökumppani maajoukkuepelaajiemme matkalla kohti huippua. Pienen maan kilpailuetuina ovat tiivis yhteistyö ja luottamus asiantuntijoiden kesken laaja-alaisen datan keräämiseen ja sen hyödyntämiseen sekä valmentajien että pelaajien kehitysprosesseissa. Tämä kehitys jatkuu tulevaisuudessa”, Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen kertoo.

Aiheet

Tunnisteet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325
Irene Hernberg

Irene Hernberg

Lehdistön yhteyshenkilö Global PR Manager +358 40 6625 866

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi