Ohita
Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa
Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa

Tiedote -

Polar jatkaa Palloliiton kumppanina – yhteistä taivalta takana jo 10 vuotta

Polarin tuotteilla ja palveluilla on iso rooli suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. Muun muassa kaikki maajoukkueet käyttävät Polarin laitteita ja Polarin teknologiaa on hyödynnetty myös valmentajakoulutuksissa.

Palloliiton ja Polarin yli 10 vuotta kestänyt yhteinen matka jatkuu. Noin 20 kansallisen jalkapalloliiton lisäksi Polarilla on asiakkaana tuhansia joukkueita ympäri maailman ja Polarin tuotteita on hyödynnetty menestyksekkäästi niin Huuhkajien, Helmareiden kuin muidenkin Suomen maajoukkueiden toiminnassa.

”Mitatun datan hyödyntäminen lisääntyy koko ajan ja Polar pystyy tarjoamaan siihen parhaat mahdolliset välineet. Tämä mahdollistaa sen, että tiedetään paljon pintaa syvemmältä, mitä pelaajalle kuuluu”, Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen sanoo.

Polarin tuotteilla on ollut iso rooli myös suomalaisen jalkapallon kehitystyössä. Polar on ollut mukana Palloliiton valmentajakoulutuksessa, missä Polarin teknologian avulla on onnistuttu kehittämään suomalaista fysiikkavalmennusta eteenpäin.

”Olemme panostaneet vahvasti tutkimus- ja kehitystoimintaan viime vuosina, ja Polar on ollut erittäin tärkeä yhteistyökumppani maajoukkuepelaajiemme matkalla kohti huippua. Pienen maan kilpailuetuina ovat tiivis yhteistyö ja luottamus asiantuntijoiden kesken laaja-alaisen datan keräämiseen ja sen hyödyntämiseen sekä valmentajien että pelaajien kehitysprosesseissa. Tämä kehitys jatkuu tulevaisuudessa”, Palloliiton urheilutoimenjohtaja Hannu Tihinen kertoo.

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi