Ohita
Uimari Ida Hulkko on hyödyntänyt harjoittelussaan jo pitkään Polarin teknologiaa. (Kuva: Ida Hulkon Instagram)
Uimari Ida Hulkko on hyödyntänyt harjoittelussaan jo pitkään Polarin teknologiaa. (Kuva: Ida Hulkon Instagram)

Tiedote -

Polar ja uimari Ida Hulkko syventävät yhteistyötään

Polar ja rintauimari Ida Hulkko ovat solmineet uuden yhteistyösopimuksen. Hulkko on hyödyntänyt Polarin teknologiaa harjoittelunsa tukena jo pitkään, mutta uuden yhteistyösopimuksen myötä yhteistyö syvenee. Hulkko harjoittelee uuden Polar Vantage V2 premium-multisportkellon kanssa, ja on yksi tuotteelle valituista suomalaisista yhteistyöurheilijoista yhdessä Valtteri Bottaksen, Krista Pärmäkosken, Nooralotta Nezirin, Elmo Lakan, Kaisa Mäkäräisen, Mari Ederin, Nora Heroumin ja Meeri Räisäsen lisäksi.

– Polarin teknologian avulla olen pystynyt jo pitkään tehostamaan ja valvomaan harjoitteluani sekä hyödyntämään saatua dataa treenikausien suunnittelussa. Yhteistyön syveneminen onkin merkittävä askel ammattilaisurani kehityksen kannalta ja olen innolla mukana Polarin maineikkaassa tiimissä, Ida Hulkko sanoo.

– Polarille on ensiarvoisen tärkeää, että meillä on kotimaisia huippu-urhelijoita tuotteidemme käyttäjinä. Haluamme olla mukana tukemassa heidän urheilua ja saamme heiltä korvaamattoman tärkeää palautetta ja kehitysideoita tuotteisiin liittyen. Tuotekehityksemme on panostanut viime vuosina paljon uinnin mittaamiseen. Nyt useilla rannelaitteilla on mahdollista mitata uintimetriikoita ja myös syke saadaan mitattua tarkasti uimalaseihin kiinnitettävällä Polar OH1-sensorilla, Nordic Managin Director Liisa Puranen kommentoi Polarilta.

Ida Hulkko kisaa tällä hetkellä Budapestissa International Swimming League (ISL) -uintiliigan kisoissa, jossa hän teki uuden lyhyen radan 50 metrin rintauinnin Suomen ennätyksen. Hulkko allekirjoitti aikaisemmin tänä vuonna sopimuksen ISL:n osallistuvan Team Ironin kanssa. Liigassa on mukana maailman 300 parasta uimaria ja Hulkon lisäksi Suomesta on mukana ainostaan rintauimari Jenna Laukkanen.

Ida Hulkko on ainoana suomalaisena naisuimarina alittanut Tokion olympialaisten A-rajan. Hänen nimissään on myös rintauinnin 50 metrin ja 100 metrin pitkän radan Suomen ennätykset kesäkuulta 2020. 

Aiheet

Kategoriat


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Liittyvä sisältö

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi