Ohita
Polar Flow -palvelu ja MyFitnessPal -palvelu nyt yhteensopivia

Tiedote -

Polar Flow -palvelu ja MyFitnessPal -palvelu nyt yhteensopivia

Polar, johtava sykemittareiden, urheilusovellusten ja aktiivisuusrannekkeiden valmistaja on julkaissut Polar Flow -sovelluksen yhteensopivuuden MyFitnessPal -palvelun kanssa.

Polar Flow -verkkopalvelussa ja iPhonella katsottaessa myös Polar Flow- mobiilisovelluksessa olevat aktiivisuus- ja harjoitustiedot voi nyt yhdistää automaattisesti MyFitnessPal –palveluun. Käyttäjä näkee yhdellä silmäyksellä niin ravintotiedot kuin Polar -tuotteen avulla tallennetun arkiaktiivisuuden ja harjoitusten kuluttaman energian. Flow -palvelun aktiivisuus- ja harjoitustiedot näkyvät MyFitness Pal -palvelun harjoituspäiväkirjassa (Exercise Diary).

MyFitnessPal -sovelluksen avulla käyttäjä voi seurata kalorinsaantiaan syöttämällä syötyjen ruokien tiedot palveluun, jolloin MyFitnessPal laskee kalori- ja ravintotiedot. MyFitnessPal -yhteisössä on yli 75 miljoonaa käyttäjää, jotka ovat yhteensä pudottaneet painoa lähes 82 miljoonaa kiloa.

Kun ravintoon ja fyysiseen aktiivisuuteen liittyvät tiedot ovat yhdessä paikassa, käyttäjät voivat helposti seurata syödyn ja kulutetun energian tasapainoa.

Polar Flow -palvelu on yhteensopiva Polar Loop -aktiivisuusrannekkeen ja Polar A300, Polar M400 ja Polar V800 -harjoitustietokoneiden kanssa.

" Olemme innoissamme voidessamme MyFitnesPal -palvelun avulla tuoda lisäulottuvuuksia asiakkaillemme terveellisten elämäntapojen saavuttamiseksi. Polarin tavoitteena on auttaa käyttäjiämme saavuttamaan terveys-, kuntoilu- ja kilpailutavoitteet, johon yhteistyö MyFitnessPal -palvelun kanssa sopii erinomaisesti", sanoo Polarin koulutuspäällikkö Ville Uronen.

Albert Lee, Chief Product Officer, MyFitnessPal sanoo: "Tavoitteemme on rakentaa työkaluja, jotka auttavat käyttäjiämme menestykseen. Tavoitteemme on auttaa elämään terveellisempää elämää ja on hienoa nähdä, että Polar jakaa intohimomme. Rakennamme työkaluja, jotka auttavat ihmisiä tekemään viisaampia valintoja, muuttamaan käyttäytymistään ja luomaan terveellisempiä elämäntapoja."

MyFitnessPal

MyFitnessPal, jolla on yli 75 miljoonaa käyttäjää, on auttanut miljoonia ihmisiä saavuttamaan ja ylläpitämään terveellisempää ja onnellisempaa elämäntyyliä. MyFitnesPal on johtava, vapaasti käytettävissä oleva tietopankki, jossa on lähes 5 miljoonaa ruokaa ja satoja harjoitteita ja kuntoilun teknologiayhteistyökumppaneita. MyFitnessPal:in pääkonttori on San Fransiscossa, Kaliforniassa.

Lisätietoja

www.myfitnesspal.com

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Seuraa Polaria uutishuoneessa http://www.mynewsdesk.com/fi/polar

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi