Ohita
Polar Electro Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Tiedote -

Polar Electro Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Polar Electro Oy on nimittänyt Sander Werringin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on aikaisemmin vastannut yrityksen globaalista myynnistä ja toiminut johtoryhmän jäsenenä. 

"Perustuen Werringin aiempaan tulokselliseen toimintaan yhtiön eri tehtävissä olemme vakuuttuneita hänen kyvystään johtaa ja kehittää yhtiötä tavoitteenaan kasvattaa kuluttajayleisöämme ja laajentaa brändimme läsnäoloa globaalisti", kertoo Polarin hallituksen puheenjohtaja Sari Säynäjäkangas.

”On hienoa päästä johtamaan globaalia asiantuntijatiimiä ja toivon, että saamme joukkoomme myös uusia lahjakkaita työntekijöitä lähitulevaisuudessa. Puettavat urheiluvälineet kannustavat ihmisiä pitämään huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Kiinnostus liikuntaan ja hyvinvointiin on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Miljoonat ihmiset ympäri maailman käyttävät Polarin sykemittareita, urheilukelloja ja Polar Flow:n yksilöllistä treeniohjausta päivittäin”, Werring kommentoi.

Werringin mukaan Polarin vahvuutena on yli 40-vuoden kokemus puettavasta teknologiasta, sekä aito pyrkimys auttaa kuluttajia parantamaan suorituksiaan ja löytämään liikunnan ilo. Hänen mukaansa yksi Polarin etuja on myös se, että sen käsissä on koko sykli ensimmäisestä ideasta tutkimukseen, tuotantoon ja myyntiin.

Painokelpoisia kuvia Polarin uusimmista tuotteista saa ladattua täältä.

Salasana: I2&M22021

Aiheet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi