Ohita
Polar avaa toimipisteen Tampereella

Tiedote -

Polar avaa toimipisteen Tampereella

Polar Electro Oy, sykemittauksen, aktiivisuusseurannan ja harjoitustietokoneiden, sekä niihin liittyvien palveluiden kansainvälinen edelläkävijä, luottaa vahvasti suomalaiseen osaamiseen ja avaa toimipisteen Tampereella syksyllä 2016. Polarin uusi tuotekehitysyksikkö tulee työllistämään arviolta parikymmentä ohjelmistokehityksen ammattilaista. Erityisesti Polar on kiinnostunut testiautomaatio- sekä web- ja mobiilikehittäjistä. Rekrytoinnit uuteen toimipisteeseen alkavat välittömästi.

Polar on yritys, jolla on vahva laitevalmistuksen perinne. Viime vuosina Polar on vahvasti investoinut palveluidensa ja sovellustensa kehittämiseen: ilmaisen Polar Flow -verkkopalvelun ja -sovelluksen avulla käyttäjät voivat seurata aktiivisuuttaan, harjoitteluaan ja untaan. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille. Vastikään uudistettu Polar Beat -treenisovellus on puolestaan ilmainen tapa hyötyä Polarin ainutlaatuisista harjoitteluominaisuuksista iOS:llä ja Androidilla. Yrityksille, urheilujoukkueille ja liikuntakasvatukseen Polar tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, kuten Polar TeamPro, Polar Club ja Polar Education.

“Tampere on kansainvälisen tason osaamiskeskittymä. Uskomme, että Tampereella on jopa täsmäosaamista kasvaviin tarpeisiimme. Tämä on hieno tilaisuus sekä Polarille että Tampereelle jatkaa Suomen mittakaavassa ainutlaatuista globaalia menestystarinaa”, sanoo Ismo Savikoski, Vice President, Product & Services.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea on auttanut Polaria seudulle sijoittumisessa. Myös Microsoftin ja Nokian viimeaikaiset uutiset ovat vauhdittaneet prosessia. ”Olemme erittäin iloisia, että Polar on valinnut Tampereen uuden tuotekehitysyksikön perustamispaikaksi. Tällä hetkellä kovatasoisten osaajien saatavuus on erittäin hyvä ja mahdollisuudet kehittää ja kasvattaa toimintaa Tampereella myös tulevaisuudessa ovat loistavat”, kertoo Oula Välipakka Tredeasta.

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi