Ohita
Parhaat lahjat Polarilta

Tiedote -

Parhaat lahjat Polarilta

Olipa tavoitteena palkintokoroke, liikunnan aloittaminen tai mikä tahansa siltä väliltä, Polarin lahjaopas auttaa löytämään parhaan lahjan jokaiselle käyttäjälle.

Vain parasta: Polar Vantage V2

Olipa lahjansaaja huippu-urheilija tai vasta aloittelija, joka haluaa jotain poikkeuksellisen upeaa liikunnallisemman elämäntavan tueksi, tämä vedenkestävä GPS-multisportkello sisältää kaiken, mistä voi haaveilla. Tähän tuotteeseen on yhdistetty kaikki Polarin parhaat urheiluominaisuudet kuten tarkka rannesykkeenmittaus, GPS, suorituskykytestit ja edistyksellinen palautumisen seuranta. Tyylikäs ulkoa, älykäs sisältä – ja kevyempi kuin mikään muu multisportkello. Polar Vantage V2 tulkitsee kehon signaaleja ja muuntaa ne ymmärrettäväksi ohjaukseksi ja palautteeksi, jotta käyttäjä voi suunnittella paremmin, treenata fiksummin ja palautua täysin.

Suosikkilajit: Triathlon, maantiepyöräily, juoksu, uinti, crossfit

Polar Vantage V2 -premium-multisportkello alkaen 499€. Lue lisää

Lataa Polar Vantage V2 -tuotekuvia tästä.


Seikkailijalle: Polar Grit X

Tämä outdoor-multisportkello on suunniteltu kaikille heille, jotka viihtyvät paremmin poluilla kuin asfalttiteillä. Polar Grit X on tinkimätön yhdistelmä kestävyyttä ja keveyttä. Outdoor-harrastajien parhaat treeniominaisuudet kuten reittiopas, älykäs tankkausavustaja, mäkitilastot, säätiedot ja ultrapitkä akunkesto varmistavat sen, että Polar Grit X ei petä luottamusta rankimmillakaan matkoilla. Kuten kaikki muutkin Polarin kellot, Polar Grit X yhdistyy Polar Flow -sovellukseen, josta löytyy kaikki treeni-, aktiivisuus- ja unidata samasta paikasta suunnitelmien ja raporttien kanssa.

Suosikkilajit: polkujuoksu, ultrajuoksu, maastopyöräily, vaellus, kiipeily

Polar Grit X -outdoor-multisportkello 449€. Lue lisää

Lataa Polar Grit X -tuotekuvia tästä.


Tasapainoa etsivälle: Polar Unite

Tämä super kevyt ja ohut fitnesskello auttaa löytämään tasapainon treenin, palautumisen ja muun arjen välillä. Polar Unite motivoi treenaamaan säännöllisesti ja tekee hyvässä kunnossa pysymisestä ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämisestä luonnollisen osa arkea älykkäillä ominaisuuksillaan. Herkullisen väriset vaihdettavat rannekkeet sekä näytön väriteemat mahdollistavat mittarin sovittamisen niin toimisto- kuin treenityyliin. Matalan hintapisteensä ansiosta Polar Unite on erinomainen valinta hänelle, joka mahdollisesti vasta aloittelee terveellisempää elämää tai etsii ensimmäistä mittaria aktiivisemman arjen tueksi.

Suosikkilajit: Arkiaktiivisuus, kävely, kuntosali, jooga

Polar Unite -fitnesskello 149€. Lue lisää

Lataa Polar Unite -tuotekuvia tästä.

Aiheet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi