Ohita
Suomen U18-jääkiekkomaajoukkue on käyttänyt Polar Team-sovellusta valmistautuessaan MM-kisoihin

Uutinen -

Suomen U18-jääkiekkomaajoukkue on käyttänyt Polar Team-sovellusta valmistautuessaan MM-kisoihin

Suomen U18-jääkiekkomaajoukkue on käyttänyt MM-kisoihin valmistavilla harjoitusleireillä Polar Team-sovellusta ja H7-sykesensoreita. Maajoukkueen päävalmentaja Rauli Urama kertoo, että koska pelaajat tulevat eri taustoilta, on tärkeää kerätä yksilöinformaatiota ja silti liikuttaa joukkuetta yhdessä.

"Leirityksen aikana saatu hyöty jääharjoittelussa on kaukalon laidalla oleva TV-ruutu, josta voin nähdä kaikkien sykearvot reaaliajassa. Voin katsoa, missä vaiheessa joukkue alkaa olemaan punaisella ja missä kohdin harjoitus vihelletään poikki ja seuraava lähtee liikkeelle, kun on palauduttu riittävästi" sanoo Urama.

Pelaajat saavat välittömästi jokaisesta harjoitteesta sähköpostitse raportin, jossa kerrotaan, miltä harjoittelu näytti. Jos on huomautettavaa, fysiikkavalmentajat keskustelevat pelaajan kanssa.

Oheisharjoittelussa maajoukkueella on käytössä Polarin rannelaitteet, jolloin palauttavat harjoitukset voidaan tehdä itseohjautuvasti ja juuri halutulla sykealueella.

Helppokäyttöiset laitteet ovat antaneet konkreettista tietoa valmentajille: "Tämän koko prosessin pitää kehittyä kohti viimeistä peliä. Me käytetään Polarin tiimisovellusta sen takia, että saadaan oikea vaste harjoittelusta ja pystytään harjoittelemaan sellaisilla rajoilla ettei ylirasituta liikaa." Pelaajian syketietoja seuraamalla, saadaan myös viitteitä siitä, kuinka pelaajat ovat nukkuneet. "Me päästään koko ajan kiinni siihen, miten pelaaja voi", tiivistää Rauli Urama.

Katso video harjoitusleiriltä

U18 jääkiekon MM-kisat 2014

Polar Team-sovellus

Lisätietoja

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670


Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi