Ohita
Polar Loop nyt myös Androidille

Uutinen -

Polar Loop nyt myös Androidille

Polar Loop-aktiivisuusrannekkeen Flow-mobiilisovellus toimii nyt myös Android-puhelimissa, lisäksi rannekkeeseen on lisätty aktiivisuushälytys.

Polar Loop -aktiivisuusrannekkeeseen kuuluva Flow-mobiilisovellus toimii nyt entistä useamman älypuhelinmallin kanssa, kun tuettujen laitteiden listalle on tullut useita Android-puhelimia. Yhteensopivat laitteet löytyvät sivustolta: http://www.polar.com/ble/loop/

Flow-mobiilisovelluksessa käyttäjä voi reaaliaikaisesti tarkastella aktiivisuustietojaan.

Istumahälytys aktiivisuuden seurannan tukena

Nyt myös rannekkeessa on aktiivisuushälytys eli se kertoo LED-valoilla, kun on aika jaloitella.  Vaikka ihminen liikkuisi riittävästi päivän aikana, aineenvaihdunnan kannalta ei ole hyvä istua liian pitkiä aikoja kerrallaan. Siksi ranneke ja iOS-mobiilisovellus hälyttävät, kun käyttäjä on istunut tunnin paikallaan. Jo seisomaannousu aktivoi lihaksia ja aineenvaihdunta saadaan jälleen käyntiin. Aktiivisuushälytysominaisuus on ollut saatavilla laitteistopäivityksen myötä veloituksetta Polar Loop käyttäjille.

Lisätietoja: www.polarloop.com/fi


Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori Markkinointi, media +358(0)40 6885 325