Ohita
Polar Loop nyt myös Androidille

Uutinen -

Polar Loop nyt myös Androidille

Polar Loop-aktiivisuusrannekkeen Flow-mobiilisovellus toimii nyt myös Android-puhelimissa, lisäksi rannekkeeseen on lisätty aktiivisuushälytys.

Polar Loop -aktiivisuusrannekkeeseen kuuluva Flow-mobiilisovellus toimii nyt entistä useamman älypuhelinmallin kanssa, kun tuettujen laitteiden listalle on tullut useita Android-puhelimia. Yhteensopivat laitteet löytyvät sivustolta: http://www.polar.com/ble/loop/

Flow-mobiilisovelluksessa käyttäjä voi reaaliaikaisesti tarkastella aktiivisuustietojaan.

Istumahälytys aktiivisuuden seurannan tukena

Nyt myös rannekkeessa on aktiivisuushälytys eli se kertoo LED-valoilla, kun on aika jaloitella.  Vaikka ihminen liikkuisi riittävästi päivän aikana, aineenvaihdunnan kannalta ei ole hyvä istua liian pitkiä aikoja kerrallaan. Siksi ranneke ja iOS-mobiilisovellus hälyttävät, kun käyttäjä on istunut tunnin paikallaan. Jo seisomaannousu aktivoi lihaksia ja aineenvaihdunta saadaan jälleen käyntiin. Aktiivisuushälytysominaisuus on ollut saatavilla laitteistopäivityksen myötä veloituksetta Polar Loop käyttäjille.

Lisätietoja: www.polarloop.com/fi


Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilö/-t

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö PR & Communications Manager yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi