Ohita
Polar M450 -pyöräilymittari seuraa nopeutta, korkeutta ja sykettä

Tiedote -

Polar M450 -pyöräilymittari seuraa nopeutta, korkeutta ja sykettä

Polar on julkaissut uuden M450-pyöräilymittarin, joka auttaa pyöräilijää tehokkaampaan harjoitteluun ainutlaatuisten sykepohjaiseen harjoitteluun perustuvien Smart Coaching -ominaisuuksien avulla. Uusin GPS-teknologia ja korkeusbarometri sekä yhteensopivat Bluetooth Smart -sensorit keräävät tarkkaa tietoa pyöräilyn aikana. Polar M450:ssa on dynaaminen ja urheilullinen muotoilu, jota voi muokata mieleisekseen vaihdettavilla värikuorilla.

Polar M450 tukee pyöräilijää niin harjoittelun aikana kuin harjoitusten välillä. Ennen harjoittelua käyttäjä voi tehdä ortostaattisen testin ja selvittää kehon tilan ja valmiuden harjoitteluun. Mittarilla voi tehdä myös Polar-kuntotestin ja seurata kunnon kehittymistä.

Harjoittelun aikana käyttäjä voi seurata sykettään ja varmistaa, että harjoittelu tapahtuu suunnitellusti oikealla sykealueella. Käyttäjä voi itse valita laitteen harjoitusnäkymät ja harjoituksen aikana seurata lisäksi nopeutta ja korkeutta. Lisäksi Takaisin alkuun -toiminto auttaa palaamaan lähtöpisteeseen. Pyöräilytehoa sekä vasemman ja oikean jalan tasapainoa voi seurata lisävarusteena saatavien tehopolkimien avulla. Harjoittelun jälkeen tietoja voi tutkia Flow-palvelusta.

Laitteessa käytetty GPS-teknologia takaa tarkat GPS-tiedot ja kuluttaa vähän virtaa. Polar M450 on roiskeenkestävä ja siinä on turvallisuutta parantava automaattinen led-valo. Tuote kestää aikaa, sillä siihen on mahdollista tuoda parannuksia ja uusia ominaisuuksia ohjelmistopäivityksillä. 

Lisälaitteet
Yhteensopivat Bluetooth Smart® -sensorit: H7-sykesensori, nopeus- ja poljinnopeussensori, tehopolkimet sekä kolmannen osapuolen Bluetooth Smart -sensorit.

Teknisiä tietoja
• koko 34,65mm x 34,65 mm
• 35 tuntia tallennusaikaa GPS-, syke- ja tehonmittaussensorit päällä
• ladattava akku, käyttöaika jopa 12 tuntia syke ja GPS päällä
• roiskevesitiivis (IPX7), kestää vesi- ja lumisadetta

Polar M450 -pyöräilymittari on saatavilla Q3/2015, suositushinta 200 euroa sykesensorin kanssa, 160 euroa ilman sykesensoria, 15 euroa värikuori (musta, keltainen, punainen)

Kuvia
http://polar.digtator.fi:80/public/639530682c76.aspx


Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi