Ohita
Polar julkaisee kosketusnäytöllisen Polar A360 -rannesykemittarin

Tiedote -

Polar julkaisee kosketusnäytöllisen Polar A360 -rannesykemittarin

Polar on julkaissut uuden Polar A360 -rannesykemittarin, jossa on värillinen kosketusnäyttö. Laite mittaa sykettä ranteesta, siinä on vaihdettavat värilliset rannekkeet ja sisäänrakennettu aktiivisuuden mittaus. Vedenkestävä mittari värisee, jos käyttäjä on istunut liian pitkään ja siihen on mahdollista saada älykkäät ilmoitukset puhelimesta.

Polar on toteuttanut rannesykkeen mittauksen omalla teknologialla ja algoritmilla, jotta tuote täyttää sekä Polarin että asiakkaiden korkeat vaatimukset. Flow-palvelut antavat käyttäjälle henkilökohtaista opastusta aktiivisuuteen ja harjoitteluun liittyen.

Polar A360 -fitnessmittarin design on virtaviivainen ja suunniteltu 24/7-käyttöön. Laite mittaa aktiivisuutta, askelia, kaloreita, harjoituksia sekä unen kestoa ja laatua. Pehmeitä silikonirannekkeita on saatavilla myöhemmin kolmessa koossa ja viidessä värissä. Täydellä latauksella mittarin akussa riittää virtaa kahden viikon aktiivisuuden mittaamiseen sisältäen päivittäisen tunnin mittaisen harjoituksen.

Polar A360 on yhteensopiva myös Polar H7 -sykesensorin kanssa, jota voidaan käyttää täydentämään ranteesta tapahtuvaa mittausta esimerkiksi kylmissä olosuhteissa tai voimakkaita käsien liikkeitä vaativissa lajeissa.

Sykesensori ja vaihtorannekkeet ovat lisälaitteita. Käyttäjä voi tarkastella aktiivisuus- ja harjoitustietoja Polar Flow -verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksesta. Valmentajat ja personal trainerit voivat seurata valmennettavien harjoitus- ja aktiivisuustietoja ilmaisen Polar Flow for Coach -palvelun kautta.

Saatavuus

Polar A360 tulee markkinoille ensin mustana (koot M, L) ja valkoisena (koko S) marraskuun aikana. Lisävärit pinkki ja sininen ovat saatavilla loppuvuodesta. Polar A360 suositushinta on 200 euroa. Lisärannekkeet (koot S-L, valkoinen, musta, pinkki, sininen ja vihreä) tulevat markkinoille alkuvuodesta 2016. Lisärannekkeiden hinta on 25 euroa. Polar H7-sykesensori on lisälaite ja sen suositushinta on 70 euroa.

Tekniset tiedot

  • Täysivärinen TFT kosketusnäyttö 1,18", resoluutio 80 x 160
  • Yksi fyysinen painike
  • MicroUSB –liitin lataamiseen ja tiedonsiirtoon (vesitiivis)
  • Jopa 2 viikon käyttöaika, aktiivisuuden mittaus ja yksi tunnin harjoitus päivässä
  • Bluetooth Smart -tiedonsiirto älypuhelimeen
  • Polar Flow -mobiilisovellus on yhteensopiva iOS- ja Android-puhelimien kanssa

  • Henkilökohtaista opastusta

    Älykäs ohjaus:

    • Aktiivisuusopas: Aktiivisuusopas kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana ja kuinka paljon sinun on liikuttava saavuttaaksesi fyysisen aktiivisuuden yleiset suositukset.
    • Aktiivisuuden vaikutus : Seuraa päivän aikana aktiivisia valintojasi ja näyttää, miten ne auttavat sinua pysymään terveenä. Se palkitsee sinut aktiivisuudesta ja kehottaa lähtemään liikkeelle, jos et vielä ole saavuttanut päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.
    • Älykkäät kalorit: Kertoo kuluttamiesi kalorien tarkan määrän päivän aikana.
    • Syke harjoituksen aikana
    • Polar kuntotesti (sykevyön kanssa)
    • Harjoituksen vaikutus
    • Lajiprofiilit hallinnoidaan Flow -verkkopalvelussa

    Lisätietotoja

    Tuotesivut: polar.com/a360

    Katja Mälkki 
    Markkinointipäällikkö 
    040 6483272
    katja.malkki(at)polar.com

    Ville Uronen
    Koulutuspäällikkö
    040 5134670
    ville.uronen(at)polar.com

    Kuvia tuotteesta: http://polar.digtator.fi:80/public/344bb4cb2c86.aspx

    Tuote on nähtävissä 28.10.2015 Miltton Showroomin lehdistöpäivässä klo 9-16. Osoite Uudenmaankatu 4-6, Helsinki. Lehdistöpäivään ilmoittautumiset: showroom@miltton.fi 22.10. mennessä.

    Aiheet

    Kategoriat


    Polar 
    Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
    Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

    Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

    Yhteyshenkilöt

    Ville Uronen

    Ville Uronen

    Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
    Iia Liimatainen

    Iia Liimatainen

    Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
    Pauliina Sjölund

    Pauliina Sjölund

    Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

    Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

    Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

    Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

    Polar Electro Finland Oy
    Bulevardi 46
    00120 Helsinki
    Suomi