Ohita
Polar julkaisee älykkään korun, Polar Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeen

Lehdistötiedote -

Polar julkaisee älykkään korun, Polar Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeen

Polar julkaisee Polar Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeen, joka yhdistää muodikkuuden ja kuntoilun samaan pakettiin. Polar tekee yhteistyötä Swarovskin® kanssa tuodakseen kristallien laadun ja eleganssin aktiivisuusrannekkeeseen. Loop Crystal on koristeltu tyylikkäästi 30 Swarovski® -kristallilla ja siinä on kuvioitu valkoinen silikoniranneke.

Loop Crystal on tarkoitettu naisille, jotka ovat kiinnostuneet muodista, mutta jotka haluavat myös asusteen, joka tarkkailee rutiineja ja motivoi päivän mittaan terveydelle hyödylliseen aktiivisuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Loop Crystal on kuin älykkyyttä sisältävä koru ranteessa. Se kertoo 85 LED-valolla tietoja käyttäjän aktiivisuudesta.

Älykkäästi kaunis Loop Crystal hälyttää kevyesti värähtämällä, jos käyttäjä on istunut tunnin paikallaan. Rannekkeessa näkyvät ajan lisäksi aktiivisuustavoite, askeleet ja kulutetut kalorit. Halutessaan käyttäjä voi yhdistää älykkäät ilmoitukset puhelimesta, jolloin ranneke ilmoittaa tulevista puheluista, tekstiviesteistä ja kalenterihälytyksistä. Pehmeä ja roisketiivis ranneke lyhennetään käyttäjälle sopivaksi hyvän istuvuuden takaamiseksi. Rannekkeen avulla voi myös seurata unen kestoa ja rauhallisuutta.

Ilmaisissa Polar Flow -verkko- ja mobiilipalveluissa käyttäjä voi seurata henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen täyttymistä ja saa vinkkejä aktiivisuuteen.

Loop Crystal -aktiivisuusrannekkeeseen voi yhdistää harjoitusten ajaksi myös lisälaitteena saatavan H7-sykesensorin. Harjoituksia voi analysoida jälkikäteen tarkemmin verkko- ja mobiilipalveluissa.

Tuote on saatavilla marraskuussa 2015 Polarin verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Polar Loop Crystalin suositushinta on 160 euroa. Polar H7 -sykesensori on lisälaite ja sen suositushinta on 70 euroa.

Lisätietoja

Tuotesivut: polar.com/fi/loop_crystal

Kuvia: http://polar.digtator.fi:80/public/3f40503e2cDA.aspx

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
040 6483272
katja.malkki(at)polar.com

Ville Uronen
Koulutuspäällikkö
040 5134670
ville.uronen(at)polar.com

Swarovski

Founded in 1895 in Austria, Swarovski delivers a diverse portfolio of unmatched quality, craftsmanship, and creativity that goes beyond the manufacturing of crystal. It is recognized for its innovative excellence and its collaborations with top-class designers and brands in the fashion, jewelry, accessories, interior design, and lighting industries across the globe. Available in a myriad of colors, effects, shapes, and sizes, crystals from Swarovski offer designers a fabulous palette of inspiration, and are produced according to the innovative, lead-free* Advanced Crystal standard. Born out of a passion for detail and high-precision cutting, these precious ingredients impart refined glamour to everything they embellish. They can be recognized by the ‘Crystals from Swarovski®’ Seal, which serves as a certificate of authenticity for products with genuine Swarovski crystals. For further general information please visit: SWAROVSKI.COM/PROFESSIONAL

Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori +358(0)40 6885 325