Ohita
Uusi oranssi Polar Ignite
Uusi oranssi Polar Ignite

Lehdistötiedote -

Polar Ignite on julkaistu uudessa värissä

Polar Ignite -fitnessmittari on nyt julkaistu energisenä oranssina. Kellossa yhdistyvät tyylikäs kokomusta kellotaulu ja kirkkaan oranssit rannekkeet. Pehmeät silikoniset rannekkeet ovat kokoa M/L (ranteen ympärysmitta: 155mm–210mm) ja ne ovat vaihdettavissa mihin tahansa 20 millimetrin standardipikalukituksella toimiviin rannekkeisiin. Oranssi Polar Ignite on saatavilla osoitteesta ​polar.com, hintaan 229€.

Vaihdettava ranneke on helppo tapa päivittää mittarin ilmettä. Energiset oranssit rannekkeet ovatkin saatavilla myös erillisinä vaihtorannekkeina osoitteesta ​polar.com, hintaan 24,90€.

Polar Ignite on uuden sukupolven treenikumppani, joka hoitaa suunnittelun puolestasi: se tarkkailee palautumistasi ja untasi ja ehdottaa päivittäin treenejä, jotka vastaavat palautumis- ja valmiustasoasi.

Lataa painokelpoiset tuotekuvat tästä

Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori +358(0)40 6885 325

Lisää uutisia aiheesta