Ohita
Les Mills -tuntiprofiilit nyt Polar-rannelaitteissa ja Polar Flow -palvelussa

Tiedote -

Les Mills -tuntiprofiilit nyt Polar-rannelaitteissa ja Polar Flow -palvelussa

Polar ja Les Mills ovat vieneet yhteistyönsä seuraavalle tasolle tuodessaan Les Mills -ryhmäliikuntaprofiilit Polar Flow-palveluun ja Polarin rannelaitteisiin. Polar Flow -päivityksen myötä käyttäjät voivat nyt seurata harjoitteluaan Les Mills -ryhmäliikuntatunneilla näitä vastaavilla profiileilla, esimerkiksi Les Mills BODYSTEP™, BODYATTACK™ tai GRIT™.

Harjoittelun jälkeen käyttäjä voi tarkastella harjoitustaan Polar Flow -palvelussa ja Les Mills -harjoittelu on mahdollista jakaa sosiaalisessa mediassa suoraan Polar Flow -mobiilisovelluksesta Les Mills -logolla varustettuna.

Käyttäjän täytyy ensin valita profiilit kertaalleen omaan Flow-tiliinsä ja synkronoituaan Polar Flow -yhteensopivan laitteen, esimerkiksi Polar A360, Polar A300 ja Polar M400, kyseinen profiili näkyy myös rannelaitteessa. Harjoittelun alkaessa käyttäjä valitsee oikean profiilin rannelaitteestaan ja voi suoraan aloittaa harjoittelun.

Polar Flow -palvelussa käyttäjä voi rannelaitteen ominaisuuksista riippuen tarkastella mm. harjoituksen aikana kulutettuja kaloreita, keskisykettä, maksimisykettä tai rasvan osuutta kaloreista.

Lisätietoja:

Polar

Katja Mälkki
Markkinointipäällikkö
katja.malkki(at)polar.com
040 648 3272

Janne Ukkonen
Myyntiedustaja
janne.ukkonen(at)polar.com
0400 845339

Les Mills Nordic AB

Lena Holmberg
+46 8 556 096 82 (in Sweden)
lena.holmberg(at)lesmills.com

Les Mills

Joka viikko miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa harjoittelevat Les Millsin huippusuosituilla ryhmäliikuntatunneilla. Nämä lisensioidut tunnit löytyvät 17 500 kuntokeskuksen valikoimista sadasta eri maasta. Les Mills tuottaa lisenssisaliensa käyttöön tutkimustietoa ja markkinointimateriaaleja sekä jokaisen ohjelmaan uudet tuntisisällöt kolmen kuukauden välein. Koulutettuja ohjaajia on jo 130 000, jotka inspiroivat kuntoilijoita Les Mills -tunneillaan kukin omissa keskuksissaan. Tulevaisuuden treenit ovat yhdistelmä live- ja virtuaaliohjaajien pitämiä tunteja. Les Mills on alan markkinajohtaja myös mukaansatempaavien digitaalisten harjoitteluohjelmien tuottajana. Lisätietoja Les Millsin ryhmäliikuntatunneista, tapahtumista ja digitaalisista treeneistä: www.lesmills.com

Polar

Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Aiheet

Kategoriat


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

Yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager Tuote- ja sykeasiantuntija 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Nordic Content Specialist testilaitteet, tuotekuvat, markkinointimateriaalit +358(0)40 6885 325
Pauliina Sjölund

Pauliina Sjölund

Lehdistön yhteyshenkilö Director, PR & Social Media yritysasiat, haastattelupyynnöt +358 (0)40 900 3788

Polar Electro on johtava sykemittareiden ja aktiivisuustuotteiden valmistaja

Lähes viidenkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Lue lisää www.polar.com/fi

Polar Electro Finland Oy
Bulevardi 46
00120 Helsinki
Suomi