Ohita

Lehdistötiedote -

Korkeustiedot nyt RC3 GPS -sykemittarissa

RC3 GPS, joka julkaistiin kesällä 2012, tarjoaa aktiivisille liikkujille “all-in-one” harjoituslaitteen viimeisimmän tekniikan sisäänrakennetulla GPS:llä. Laite painaa vain 58g ja sen sivuprofiili on alle 14mm. Silti sen kanssa voi harjoitella yhdellä latauksella jopa 12 tuntia GPS jatkuvassa käytössä.

Korkeustietoja on kyselty laitteen julkaisusta lähtien. Nyt Polar on päivittänyt RC3 GPS:n näyttämään korkeustiedot suoraan rannelaitteesta harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Käyttäjät näkevät nämä tiedot myös maksuttomassa polarpersonaltrainer.com-verkkopalvelussa. Musta RC3 GPS korkeustiedoilla tulee myyntiin maaliskuussa ja oranssi versio tulee puolestaan huhtikuussa. Molemmat viersiot ovat saatavilla alkuperäisen hinnalla 230€ ilman sykesensoria ja 280 € sykesensorin kanssa.

Ihastuttava oranssi versio tuotteesta on myöskin uusi lisäys. Sekä mustassa että uudessa väripäivitetyssä tuotteessa on erittäin suuri digitaalinen näyttö, jossa merkit näkyvät selkeästi.

Uusi versio, aivan kuten alkuperäinen RC3 GPS, yhdistää viimeisimmän GPS teknologian ainutlaatuisiin, Polarin 35 vuoden aikana kehittämiin ja jalostamiin ‘Smart Coaching’ -toimintoihin. Laite sisältää laajan valikoiman helppokäyttöisiä, sykeperusteisia  toimintoja, kuten ‘Lajiprofiilit’. Sen avulla käyttäjä valitsee ennalta lajin ja voi tarkkailla juuri valitun lajin vaatimia asioita. ‘Harjoituksen vaikutus’ -toiminto antaa motivoivaa palautetta heti harjoituksen jälkeen. Juoksijat ja pyöräilijät hyötyvät henkilökohtaisista Kestävyysharjoitusohjelmista, jotka voi ladata laitteeseen polarpesonaltrainer.com -verkkopalvelusta.

Tuoteryhmäjohtaja Marco Suvilaakso, kommentoi:

“RC3 GPS on saanut jo hienon vastaanoton. Korkeustiedot ovat hieno lisä integroituun GPS:ään ja Smart Coaching -toimintoihin. Polar auttaa ihmisiä saavuttamaan harjoitustavoitteensa, ja RC3 GPS antaa nyt entistäkin parempaa tukea aktiivisille liikkujille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan tai edistyä muuten.”

Lisätietoja:

Ville Uronen,
Koulutuspäällikkö,
Polar Electro Finland Oy.
Puh: +358 8 5202 100
Email: ville.uronen@polar.com

Tekniset tiedot:

GPS

SiRFstar IV GPS teknologia

Akun kesto

Jatkuvassa käytössä GPS toiminto PÄÄLLÄ: jopa 12 tuntia

Mikäli harjoittelet 1h/päivä, 7 päivää/viikko:

  • GPS toiminto PÄÄLLÄ: jopa 11 päivää
  • GPS toiminto POIS PÄÄLTÄ: jopa 4 kuukautta
  • Kun ainoastaan kello käytössä: jopa 4 kuukautta

Koko

paino: 58 grammaa
Syvyys: 1,37cm (mitattuna tuotteen keskeltä)
Leveys: 4,62cm (mukaan laskettuna painikkeet)

Aiheet

Tunnisteet


Polar 
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.
Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi


Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori +358(0)40 6885 325