Ohita
​Tuotepäivityksiä Polar Loopille sekä Android Flow -sovellukselle

Uutinen -

​Tuotepäivityksiä Polar Loopille sekä Android Flow -sovellukselle

Polar Loopin käyttäjät pystyvät nyt välttämään aktiivisuushälytyksen tallentumisen Flow-palveluun lähtemällä liikkeelle viiden minuutin kuluessa rannekkeen aktiivisuushälytyksestä eli 55 minuutin paikallaanolon jälkeen.

Lisäksi uuden päivityksen myötä Loopissa näkyy päivittäisen aktiivisuustavoitteen täytyttyä prosenttiluku, joka kertoo kuinka paljon tavoite on ylitetty.

Nyt sekä iOS että Android Flow-palvelusta näkee Polar Loopin akun latauksen tason.

Android-käyttäjät näkevät nyt Flow-sovelluksesta nopeusalueet harjoituksen jälkeen. Polar V800-harjoitustietokoneeseen liittyvät tehografiikat ja uintimetriikat näkyvät nyt myös Android Flow-sovelluksessa.

Lue muista päivityksistä: http://updates.polar.com/

Aiheet

Tunnisteet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori +358(0)40 6885 325