Seuraa Polar Electro Finland Oy

Nuorten Leijonien joulupaketeista paljastuivat Polar M600 -älykellot

Uutinen   •   Joulu 25, 2016 19:54 EET

Nuorten Leijonien joulupaketeista paljastuivat Polar M600 -älykellot

Montrealissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin valmistautuvat ja jouluaan viettävät Nuoret Leijonat avasivat joululahjansa 24. joulukuuta. Lahjapapereista paljastuivat valkoiset Polar M600 Android Wear™ -älykellot.

”Nämä kellot ovat erinomainen yhdistelmä teknologiaa ja treeniä”, sanoo joukkueen valmentaja Rauli Urama. ”Pystymme tekemään oheistreenejä ja seuraamaan joukkueen sykkeitä ja palautumista mm. flunssasta. Sen lisäksi pelaajat voivat nyt esimerkiksi lukea joukkueen whatsapp-viestit suoraan kellosta.”

Joukkueen valmistautuminen kisoihin alkoi jo kaksi viikkoa sitten aikaeron tasoittelulla ja paikkoihin tutustumisella. Harjoitukset ja harjoituspelit ovat tuoneet Pohjois-Amerikan kapeamman kaukalon tutuksi. Varsinaiset MM-kisat alkavat 26.12.

”Polarin M600-älykello yhdistää Polarin huippuunsa hiotut urheiluominaisuudet ja kätevät älyominaisuudet, kuten vaikkapa tekstiviestin ja some-sisällön lukemisen, äänikomennot ja musiikin kuuntelun ilman puhelinta. Monipuolinen mittari tuo varmasti pelaajille iloa sekä treeneihin että vapaa-aikaan”, kertoo Polarin Smart Coaching Manager Ville Uronen.