Ohita
Kaisa Mäkäräinen: määrätietoisella tekemisellä huipulle

Uutinen -

Kaisa Mäkäräinen: määrätietoisella tekemisellä huipulle

Kaisa Mäkäräisen pitkä ja vaikuttava ammattilaisura huippuhetkineen on syntynyt määrätietoisella tekemisellä ja täydellisyyteen pyrkimisellä. Kaisa Mäkäräinen on ampumahiihdon maailmanmestari (2011) ja kaksinkertainen maailmancupin voittaja (2014 ja 2011).

Kaisa Mäkäräinen on vastuuntuntoinen urheilija, joka tuntee kehonsa ja tähtää aina parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Hän on käyttänyt harjoittelussaan Polar V800 -harjoitustietokonetta, joka on auttanut häntä mittaamaan suorituksiaan ja välttämään ylikuntotilaa.

"Suhtaudun treenaamiseen tunnollisesti ja välillä jopa stressaan sitä. Pohdiskelen ja analysoin tekemistäni ja pyrin aina parantamaan suorituksiani. Ampumahiihdossa on aina mahdollisuuksia parantaa! Olen perfektionisti ja tarkka harjoitteistani – en tee mitään turhaan tai vasemmalla kädellä. En halua jossitella, ettenkö olisi tehnyt jotain tarpeeksi hyvin. Teen kunnolla tai en ollenkaan", sanoo Kaisa.

Kaisa seuraa sykettä treenin aikana, koska se kertoo harjoituksen kuormittavuudesta. Harjoitteluun kuuluvat perus-, vauhti- ja maksimikestävyysharjoittelu, jotka määritellään sykerajojen avulla. Kaisa kertoo, että hänen sykkeensä heilahtelee päivittäin, mutta koska hän tuntee kroppansa hyvin, hän huomaa, jos on väsynyt tai tulossa kipeäksi. Kaisa mittaa myös vauhtia ja matkaa.

Katso Kaisa Mäkäräisestä kertova video.

Lue Kaisa Mäkäräisen haastattelu.


Linkit

Aiheet

Tunnisteet


Polar 

Yli neljänkymmenen vuoden ajan Polar on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. Yrityksen palkittu tuotevalikoima koostuu innovatiivisista puettavan urheiluteknologian ratkaisuista, jotka toimivat saumattomasti Polarin harjoitussovellusten ja pilvipalveluiden kanssa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lue lisää www.polar.com/fi

Lehdistön yhteyshenkilöt

Ville Uronen

Ville Uronen

Lehdistön yhteyshenkilö Smart Coaching Manager 040 5134670
Iia Liimatainen

Iia Liimatainen

Lehdistön yhteyshenkilö Markkinointikoordinaattori +358(0)40 6885 325