Seuraa Polar Electro Finland Oy

AFC Ajax Amsterdam kiitti Polar Electroa hyvästä yhteistyöstä

Uutinen   •   Huhti 15, 2014 11:47 EEST

AFC Ajax Amsterdam kiitti Polar Electroa hyvästä yhteistyöstä

AFC Ajax Amsterdamin edustajia kävi maaliskuun lopussa Polar Electrolla kiittämässä henkilökohtaisesti hyvästä yhteistyöstä. Eddie Van Schaik (Youth Academy consultant) ja Jan Splinter (maalivahtivalmentaja) toivat Polarille nimikirjoituksilla varustetun pelipaidan.

Ajaxin edustusjoukkue  ja  akatemiajoukkue ovat käyttäneet Polarin tuotteita jo vuosia, yhteistyö Polarin ja Ajaxin välillä alkoi yli 15 vuotta sitten. Joukkue on käyttänyt Polarin Team-järjestelmiä ja rannelaitteita sekä nyt myös Team-sovellusta yhdessä H7-sykesensorien kanssa.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Vesa-Matti Suorsa, (Segment Manager Team Sports /Polar), Eddie Van Schaik (Ajax Youth Academy Consultant), Marco Suvilaakso (Product Director/Polar),  Jan Splinter (Ajax maalivahtivalmentaja)

Polar Team-sovellus
Polar Team -sovellus on sisäjoukkueurheiluun tarkoitettu veloitukseton sovellus iPadille. H7-sykesensorien avulla valmentaja näkee reaaliaikaisesti koko joukkueen syketiedot ja voi mukauttaa harjoituksia tarpeen mukaan.

Yhteistyötä huippu-urheilun kanssa
Käy katsomassa myös video, kuinka Polar suunnittelee laitteita ja palveluita yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa. 

Polar
Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla.

Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi